In de naam van de vader: 20 januari t/m 5 februari

Theatervoorstelling over goochelaar en variété-historicus Ritsko van Vliet sr. (Leeuwarden 1924-2001) en zijn zoon Ritsko van Vliet jr.. GPTV heeft een item gemaakt over 'In de naam van de Vader' met Ritsko van Vliet jr. (zie onder). Ook treft u veel informatie aan op de gelijknamige facebookpagina, welke speciaal voor dit evement is aangemaakt.

625-ritsko-fb-ad
Voorstelling 'In naam van de vader', een kritische ode van Ritsko van Vliet jr. aan zijn vader Ritsko van Vliet sr.

Lees ook het artikel van De goochelaar en zijn zoon van Kirsten van Santen in de Leeuwarder Courant van 9 januari jongstleden en de recensie In libben yn tsjinst fan de magy door Rynk Bosma in De Moanne van 26 januari jongstleden.

Omrop Fryslân heeft voor deze gelegenheid een documentaire gemaakt over Ritsko van Vliet. Bekijk de trailer of de complete documentaire "De magy fan Ritsko van Vliet" die 31 januari wordt uitgezonden (13.00 uur op NPO 2 en 17.00 uur op Omrop Fryslân).

20 en 21 januari try-outs, 22 januari première (en sterfdatum van Ritsko van Vliet sr.), 23, 29 en 30 januari en 31 januari (matinee). Meer informatie en toegangskaarten via www.buog.nl 

Plaats: HCL. Aanvang: 20.15 uur (of 15.30 uur). Organisatie: BUOG i.s.m. HCL.

Terug