Nieuw: internationale stadswandelingen!

ukflag

Het stadswandelteam van het HCL is onlangs uitgebreid met een Chinese en Russische gids. Huishan Jin (student Stenden) verzorgt de Chineestalige wandelingen en Galina Pigarova-Tot de Russischtalige. Op het aanbod van de reeds bestaande wandelingen met een Engelse, Duitse- en Franstalige gids vormen de Chinees- en Russischtalige wandelingen een welkome aanvulling.

HCL-gids Huishan Jin (links)
HCL-gids Huishan Jin (links)

Nog deze zomer verschijnen er een Franse en een Duitse versie van het boekje ‘Stadswandeling Leeuwarden. Een wandeling langs highlights in de monumentale binnenstad’.
In aanloop naar CH2018 wordt een sterke toename geconstateerd van buitenlandse toeristen die Leeuwarden door middel van een stadswandeling willen ontdekken.

Iedere woensdagmiddag in augustus en september wandelen langs historische highlights van de Leeuwarder binnenstad met een gids in het Engels of andere internationale taal.

  • 3, 10, 17, 24 en 31 augustus Engels
  • 7 september Russisch
  • 14 september Chinees
  • 21 september Duits
  • 28 september Frans

Aanvang: 14:00 uur in het Historisch Centrum Leeuwarden/HCL (Groeneweg 1). Duur: 1,5 à 2 uur. Maximaal 25 deelnemers. Kosten: de wandeling is gratis, maar een vrijwillige bijdrage voor de gids wordt zeer op prijs gesteld. Opgeven mag, maar hoeft niet. Organisatie: HCL.

Terug